Baunkjaer.dk er tilbage

Hejsa.
Jeg droppede bloggen tilbage i april/maj 2022, da prisen for webhotellet pludselig steg med noget der ligner 300%. Og jeg havde faktisk ikke rigtig kigget mig tilbage siden.

Lige indtil min (halv)bror kontaktede mig, og beklagede sig over hans e-mail ikke virkede mere. Jeg havde glemt alt om det. Planen var så bare at give ham domænet, hvilket burde være simpelt via DK-Hostmaster. Problemet var bare at jeg ikke kunne huske mit password til siden… Amatør-artigt, ikk´?

Well, det var umuligt at komme i kontakt med Hostmaster via telefon, så det blev via e-mail. Det tager også en krig, og da jeg i mellemtiden fandt en billig host, besluttede jeg mig for at beholde domænet, og starte en ny blog.

Det tog så lidt over en uge at få det hele på plads. I dag fik jeg adgang og ordnet det hele. Nu skal jeg så have tilpasset bloggens design osv.

Jeg har tænkt mig at fortsætte i samme stil som sidste gang, så hvis det er noget virkelig seriøst du leder efter, kan du godt begynde at lede videre allerede nu 😏