Foto

Lige siden jeg fik et Kodak Instamatic med på en feriekoloni som barn, har jeg interesseret mig for kamera og fotografering.
I min ungdom gik jeg forholdsvis meget op i det, og jeg har da også godt styr på det teoretiske osv. Jeg havde dog en lang periode hvor enten ikke havde et kamera eller et gad bruge et.

Det var faktisk først da jeg købte mit første digitale kamera (Nikon Coolpix), at jeg igen fik blod på tanden. Jeg skiftede løbende ud, inden jeg fik det første digitale spejlrefleks (Nikon D80). Men der skulle alligevel gå en del år, inden jeg fik mit første FullFrame, som så blev et spejlløst Sony A7 Mk II. Siden da har jeg skiftet mellem spejlrefleks og spejlløst. Den sidste uden spejl, var en Nikon Z6 som jeg var virkelig glad for. Jeg havde den med på roadtrip i maj, og her fandt jeg ud, at det pisser mig af, at den brugte så meget strøm. Vi snakker 2-300 skud på et batteri.
Da vi var kommet hjem fra tur gik jeg lidt i tænkeboks. Jeg faldt over et firma (i Tyskland) der har specialiseret sig i at købe, sælge og bytte brugt fotoudstyr. Jeg kunne få en fin pris for min Z6, men fik ikke rigtig gjort noget ved det. Indtil jeg besluttede mig, at det skulle være nu. Brugtprisen var da faldet med ca. 1.000 Kr…. Men nu havde jeg taget beslutningen, og fik lavet en handel, som endte med jeg kom af med den Z6, og fik et (næsten) nyt Nikon D810 og en Sigma Art 24-105mm F4 HSM OSS.

Jeg har ikke rigtig fået leget med det, men det føles SÅ rigtig…

Jeg glæder mig allerede helt vildt til næste års roadtrip, hvor det virkelig skal på arbejde.