Årets første tur i “Hegnet”

Min MTB havde stået i skuret siden 23/11-22, og det havde længe kriblet i mig for at komme op og køre en tur. Men vejret har ikke ligefrem været på min side. Jeg havde brug for en periode med tørvejr… Og dem har der sgu ikke været mange af den sidste måned. Og så skulle det gerne passe med en fridag.

Men det lykkedes. Mandag havde jeg sent fri, og var først hjemme 0030, men satte alligevel mit vækkeur til 0945. Normalt mødes vi omkring kl. 11 der oppe, men de andre helte kunne ikke deltage, så det var kun mig.

Jeg kørte hjemmefra omkring kl. 11, og landede oppe i Asserbo plantage / Tisvilde Hegn 1140. Det lignede sig selv. Jeg havde besluttet mig for at køre tekniksporet og Sydsløjfen – Og var godt spændt på hvordan det ville gå efter to måneders pause.

Men det gik forbavsende godt. Jeg gav den gas uden at overdrive. Jeg kunne godt mærke at teknikken ikke er helt hvor den skal være, og formen mangler også lige lidt. Men det skal nok komme efter et par ture mere.

Jeg kom gennem sporet uden at møde nogen, og kom tilbage til min bil uden uheld af nogen slags. Jeg kørte turen små 11 min. langsommere end min personlige rekord, hvilket jeg var godt tilfreds med. Og så er det altid svært med tiden, da sporet hele tiden bliver længere og længere…

Solen var kommet frem så jeg sad lige og nød den lidt, imens jeg drak en medbragt Faxe Kondi, inden jeg satte kurs mod Kokkedal. Alt i alt var det en super fed tur, og jeg glæder mig allerede til den næste.

Udgivet i MTB

Hård start på det nye år

Jeg var så heldig at få lov til, at være på arbejde både 31/12-2022 og 1/1-2023. Min vagt på årets første dag sluttede 0119, og jeg var hjemme omkring kl. 0200. Det var nærmest på hovedet i seng.
Jeg/vi havde en aftale på Hillerød sygehus kl. 0920, hvor min kone skulle til (endnu) en undersøgelse. Det tog en lille halv time, og så satte vi ellers kurset mod Fogh Trælast i Kokkedal, hvor vi skulle leje en trailer.
Normalt ville jeg have reserveret en i Freetrailer Appen, men da jeg ikke vidste hvornår vi ville være der, tog jeg/vi chancen. Der stod to da vi ankom, og så var det jo ligetil. Eller det burde det have været. Jeg kunne sagtens nappe en med det samme, men skulle så aflevere samme eftermiddag – og det var no go. Jeg var pænt træt i forvejen, så dét hjalp ikke på humøret. Ind og kigge i Appen, og nærmeste sted var så Kokkedal Golfklub(!). Jeg vidste ikke engang der lå en golfklub her oppe. Nåh, vi rullede der ud, og der stod to trailere. Skide godt. Ind i Appen og leje en. Selvfølgelig gik der lort i den. Låsen ville ikke åbne, og jeg måtte have fat i supporten, som så fik åbnet en anden til os.

Straks løb vi ind i samme problem som i december… Det satans strømkabel er nærmest umuligt at få på – man kan ikke se noget under bilen, og adapteren er bare noget lort. Vi brugte en halv time på, at få det lort på, og så virkede det ene blinklys ikke. Her var jeg ved at detonere. Jeg orkede ikke supporten igen, så vi kørte hjem med traileren.

Vores yngste datter, Simone, skulle flytte hjemmefra, og vi skulle have det sidste af hendes ting kørt til det nye hjem i Ishøj. Men først på Frederiksberg, da hendes kærestes lillebror skulle have hendes seng. Plus resten af deres ting også stod dér.
Vi fik hurtigt slæbt hendes ting ned i traileren – damen selv var på Frederiksberg og gjorde klar til vi kom.

Vi var allerede en smule forsinket, så trunten var i røret flere gange, men vi kom afsted og det gik forholdsvis smertefrit inde på Frederiksberg. Da vi havde fyldt traileren spurgte damen om der var plads til deres cykler…. Traileren var fyldt som i helt fyldt, så det måtte vi finde ud af.

Da vi havde fået tømt traileren og slæbt deres ting op, fik vi lige en hurtig kop kaffe. Og så kørte vi i IKEA. Det havde hele tiden været planen, og det passede mig egentlig ganske godt, for jeg skulle lige have have en lille reol og et par lamper til min nye hule, og et par lamper til det nye børneværelse.

Jeg sværger at krige er startet og afsluttet på kortere tid end vi var der inde. De havde en idé om hvad de skulle have, men ville også gerne kigge på det hele. Jeg behøver vel ikke nævne jeg var træt.

Men de andre nød det og var glade, så jeg prøvede at hive mig selv op deres niveau, men det var sgu lidt svært. Jeg ved ikke hvor længe vi var der inde, men vi kom da ud til sidst og kørte “hjem” til Ishøj.

Og så blev der ellers pakket ud til den store guldmedalje. Konen og jeg kørte hjem omkring 1930. Inden vi skulle aflevere traileren var vi lige i Jysk, og hente den seng jeg havde købt til den nye hule. Dét gik stærkt og vi fik slæbt den op på første sal her hjemme. Og så kørte vi ud til Golfklubben og afleverede traileren. På vejen hjem kørte vi lige forbi Kebabstationen på Kokkedal station.

Vi spiste og så lidt TV inden vi gik i seng.

Dagen efter var tidligt oppe igen, da konen skulle til en jobsamtale i Birkerød (hun fik jobbet), og jeg havde sat cykelholderen på bilen inden vi kørte. Hun havde aftalt vi skulle hente cyklerne på Frederiksberg og køre dem til Ishøj.

Jeg satte TV og et par sengeborde op, imens de andre samlede en reol og pakkede ud og fik lagt på plads. Og så kørte vi i IKEA (igen). Og i Bauhaus. Det blev en lang dag og vi fik grillmad igen der nede. Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår vi kom hjem….

Men vi fik rykket rumdeler og klædeskab fra den gamle hule til den nye da vi kom hjem. Den nye reol blev samlet og den nye seng fik sine meder på. Og så skete der heller ikke mere den dag.

Dagen efter skulle vi hente de nye kontormøbler i…. IKEA. Jeg havde bestil Click and Collect, så det var hurtigt overstået. Vi ventede vel 10 min. og så kom der en gut med mine ting. Vi rullede vognen ud til min bil og fik læsset det på.

Konen spartlede på det gamle værelse og gjorde billeder klar imens jeg samlede det nye. Jeg havde købt to skriveborde (det ene med underskab), så jeg kunne få sådan et hjørneskrivebord jeg havde drømt om i mange år. Jeg havde haft et skrivebord magen til for nogle år siden, da vi boede på Vesterbro, så det gik nemt med at få samlet det hele.

Se, dét gik jo nemt. Jeg kaldte glad på konen for stolt at vise mit arbejde frem. Hendes eneste kommentar var “Øh, havde du ikke også købt en ny kontorstol?”. Pis, mere at samle. Men det gik også nemt.

Klokken var efterhånden blevet mange så det var for sent at begynde at bore. Og jeg gad heller ikke mere. Så jeg fik sat de billeder op der kunne hænge på søm, og tænkte jeg ville ordne resten dagen efter. Vi fik ordnet møblerne på det nye børneværelse, og holdt så fri resten af dagen….

Torsdag fik bilen en fridag og vi blev hjemme for at blive færdige.

Jeg syntes det er blevet pisse fedt, og jeg er virkelig glad for den nye hule. Vi fik sat billeder og lamper op på det nye børneværelse. Det eneste hængepunkt er et TV, som jeg skal hente i morgen. Og så er det åbenbart ikke nok med en PS4 – der skal åbenbart også være en Wii. Håber jeg kan finde en til den rigtige pris på dba – jeg tager nogle billeder når vi er helt færdige med værelset.