Klargøring til Roadtrip

Det er ved at blive en dårlig vane det der med, at stå (forholdsvis) tidligt op på en fridag. I går skulle jeg ud af huset ved 11-tiden. Jeg har stadig dækhotel hus T. Hansen, og havde en aftale kl. 12 hus dem i Valby.

Jeg var der ude i god tid og fik afleveret “nøglen” til slæden, og smuttede så i Silvan, hvor jeg skulle have sådan en Whiskey-tønde til blomster. Vi har to i forvejen, men jeg ville godt have jordbæplanten over i en magen til de to andre.

Jeg fandt en stor sten i solen på P-pladsen, hvor jeg satte mig og ventede. Det gik lidt hurtigere end sidst, og efter små 20 min kom en gut med min bil. Jeg gik ind og betalte, og fik også den mini donkraft med jeg havde bestilt. Ind i bilen, og så ellers kurs mod Kokkedal.

Her kørte jeg lige forbi den lokale F24 og gav bilen et tiltrængt bad.

Og så var det ellers hjem. Sommermåtterne til bilen havde jeg støvsuget i sidste uge, så de var klar. Ud med vintermåtterne og ind med ditto sommer.

Jeg har naturligvis vejhjælp gennem min forsikring og hos Hyundai. Men efter at have tænkt længe over det, havde jeg købt et reservehjul. Min makker og jeg blev enige om det var en god idé. Vi gider ikke at skulle vente flere timer på en eller ande øde landevej i Normandiet, hvis uheldet skulle være ude.

I mit baggagerum er der sådan en indsats til værktøj, dækkit osv. Jeg havde aldrig haft det ude, og blev noget forbavset, da jeg fandt ud af hvor meget plads der reelt er. Jeg var blevet lidt nervøs efter en kollega havde fortalt hun ikke kunne have sit reservehjul i “brønden”. Det er så en i10 hun har, men alligevel….

Masser af plads. Håber ikke jeg/vi får brug for det. Mine vinterhjul er også på alu, men de er ikke lige så fede som de originale.

Vi kører mandag d. 16/5 kl meget tidligt. Det bliver stort, og vi glæder os som små børn.