Karma strikes back

Nogen gange skal man passe på med hvad man slår op på FaceBook. Især når man har nogle fantastisk morsomme venner/kolleger.
En fredag aften i marts måned kørte jeg som revisor på Frederikssund-strækningen, og her så jeg denne her gut i Herlev. Han stod og rockede lidt til musikken i sit headset. Jeg syntes det var pisse sjovt – mest pga. bukserne. Jeg tog et diskret billeder og smed det på Facebook…

Som du kan se, så fandt Julia noget tilsvarende på det fantastisk internet. Jeg gik med på spøgen, og sagde det ville være perfekt til en MTB-tur i “Hegnet”.

Et par uger efter….

Pis. Så var bolden jo ligesom på min banehalvdel. I går var jeg så i “Hegnet” med den ene glade giver af det lækre outfit….

Min kone var langt fra begejstret. Jeg syntes det var super sjovt. Jeg fik hende overtalt til at tage et billede ude ved min bil.

Selvfølgelig kom nabokonen hjem da jeg stod der ude med alle mine talenter. Hun grinte så meget, at hun nær havde kørt mig ned, da hun skulle parkere. Jeg fik forklaret hvad det handlede om, og kørte så op til Tisvilde.

Sådan en søndag formiddag er der altid flere der oppe, og vi var ikke de eneste der fik os et godt grin. Der var også et par stykker der så lidt rystet ud!!
Min makker var ikke helt frisk, så vi besluttede os for at nøjes med Sydsløjfen. Jeg kom vidst til at køre fra ham – i hvert fald så jeg ham ikke de sidste 7-8 Km. Jeg mødte nogle tøser på hest, som fik sig et godt grin. Faktisk var de glade for tøjet for som de sagde “Man kan da se når du kommer”….

Jeg fik da sat en ny PR for Sydsløjfen. Måske fordi jeg bare ville have det overstået og hjem og skifte tøj 🙂

Vi fik taget lidt flere billeder efter turen, og sagde så tak for i dag og kørte hjem til Kokkedal og Rødovre….

Min kone har forbudt mig at vise mig offentligt i det kluns. Og jeg tror, ærlig talt, heller ikke jeg har lyst.