Ny PR.

Det går den rigtige vej. I går kørte jeg op i Asserbo Plantage (som er en del af Tisvilde Hegn), for at få rørt mig lidt. Planen var det skulle være årets første tur i shorts. Jeg stod forholdsvis tidligt op, konstaterede at vejret var fedt, så det bar bare “game on”.

Jeg havde ikke nogen tanker om en ny bedste tid (PR), men satsede på at ramme omkring 1t20m for teknikspor og sydsløjfen.

Jeg lagde ud med en god fart, og da det gik ret godt, gav jeg den lidt mere gas og satsede på jeg ikke ville gå kold senere. Jeg havde den fedeste tur. Solskin, fuglefløjt, et par rådyr og ellers bare mit eget selskab.

Jeg stoppede sports trackeren da jeg kom retur, og blev noget forbavset over tiden….

Tiden var rigtig fin. Jeg var nu mere overrasket over gennemsnitshastighede – 14,4 Km/t. Dén havde jeg ikke lige set komme. Det lover jo godt for de to sløjfer på lørdag….

Godt tilfreds med mig selv, kørte jeg hjem og smed mig en solseng i haven. Sluttede dagen af med årets første grill-aften…