MTB i Tisvilde Hegn

I sidste måned var jeg oppe og lufte min MTB to gange. Det var pisse koldt, glat og en smule mudret der oppe. Efter to måneders pause, jul og en smule sygdom gjorde det ondt at komme igang igen.
Der er sandbund der oppe, men vejret i januar var alligevel mere end “Hegnet” kunne klare, så jeg besluttede mig for at vente lidt.

Søndag så lovende ud med 3-4 graders varme, let vind og ingen nedbør, så jeg pakkede mit gear, og kørte der op om formiddagen. I januar havde jeg kørt teknikspor og sydsløjfe med start fra Asserbo plantage. Jeg ville godt have nogle flere Km i benene, så jeg besluttede mig for at køre begge sløjfer…

Tiden er 18 min fra min bedste tid for sløjferne. Turen er dog også blevet ca. 1,5 Km længere.. Og så køre jeg altid hurtigts om sommeren 🙂

Når jeg kører sammen med de andre helte, plejer vi lige at sidde og sludre over en sodavand efter strabadserne. Det er rart lige at få pulsen ned inden køreturen hjem, så jeg gør det samme, når jeg kører alene.

Jeg har aftalt med mine ene makker, at vi kører 22. + 27. feb. Han har ikke været ude og køre siden november, så det skal nok blive sjovt….