Fire måneder kunne jeg holde det ud…

Som tidligere nævnt, så købte jeg et Apple Watch Serie 6 lige inden min sommerferie. Mit håb var, at jeg ville komme til at holde rigtig meget af det. Men det endte som sidst. Det gik fra super fedt til, det er legetøj til kedeligt.

I får fandt jeg så min trofaste Casio G-shock frem! Det kan ikke så meget som uret fra Apple, men til gengæld er det langt mere maskulint – og meget mere mig.

Desværre solgte jeg min Tissot fordi jeg kedede mig en dag, og der skulle ske noget. Jeg MÅ have et dykkerur, også selvom jeg ikke dykker. Og jeg nægter sgu at købe en PINGO igen. Jeg har forelsket mig lidt i en Seiko Prospex. Jeg venter lige lidt og køber så et i december, hvis jeg stadig er vild med det.

Jeg gider heller ikke køre på et 5-dages roadtrip til foråret med et ur der skal lades op hver anden dag.