Ny skærm til Mini´en

Da jeg købte min Mac Mini overvejede jeg at købe en 34″ buet skærm, men blev enig med mig selv om, at den ville blive for stor. Jeg har haft en før til en Mac Pro og var egentlig ganske glad for den, men endt med at skifte til 2×25″. Jeg var ikke så begejstret for opløsningen på 3440×1440. Jeg syntes ikke at tekst stod så skarpt på den store skærm.

Så da jeg skulle købe skærm besluttede mig for 27″ 2540×1440. Jeg var virkelig glad for den HP skærm jeg købte, men kom så til at kigge på 4K skærme….

Det endte så med at jeg købte en Philips 32″ Curved 4K skærm i sidste uge. Hentede den i pakkeboksen i fredags, og satte den så op i dag, da jeg havde en tiltrængt fridag. Og da jysk havde tilbud på en Kokkedal kontorstol kørte vi lige forbi og købte sådan en på vejen hjem. Den passer langt bedre til min “hule”.

Jeg købte en HDMI > USB-C kabel, da man altid før et langt og tykt HDMI kabel med når man køber skærm.

Det tog ikke lang tid at få liv i det nye vidunder. Det nye kabel virkede perfekt (jeg havde testet det med min MacBook Air og TV’et nede i stuen).

Jeg var en smule nervøs for at tekst ville være for småt i 3840×2160, men det viste sig at være perfekt.

Skærmen har VA panel, hvor den gamle havde IPS. Jeg kan ikke se forskel. Jeg har leget lidt med Lightroom, og det spiller Max.

Det eneste der pisser mig lidt af er, at jeg ikke bare gjorde til at starte med. En kollega købte den gamle skærm, men jeg tabte stadig 1.300 dask. Så kunne jeg lige så godt have købt den her til at starte med. Men det er lidt typisk mig.

Nu glæder jeg mig bare til at redigere billeder på den, når vi har været på roadtrip næste år. Dét bliver stort.