Roadtrip

Vi ændrede planer et par dage før vi skulle afsted. Mest fordi Kystmuseet i Frederikshavn først åbnede onsdag.

Tirsdag morgen lidt i seks sad jeg i min bil, hvilket er sindssygt tidligt for mig.

Jeg kørte til Hundested, hvor jeg hentede min makker, hvorefter vi kørte ned til havnen og tog færgen til Rørvig.

Vejret var en smule bedre på den anden side, så vi satte kursen mod Odden. Det var første gang jeg skulle sejle med sådan en katamaran-ting. Vi havde bestilt morgenbuffet og barista-kaffe, så turen til det jyske gik hurtigt.

Herfra var det hurtigt ud af Aarhus og så ellers kurs mod Hanstholm. Vejret var blevet bedre, og vi var så småt ved at vågne. Så det var højt humør og god musik i bilen hele vejen.
Et par timer senere ankom vi til Bunkermuseum Hanstholm.

Vi tog den store tur, og sluttede af med en tur i ammunitionstoget.

Herefter gik vi en længere tur i bunkerområdet.

Planen var så at runde den berømte Færgegrill på havnen i Hanstholm. Da vi kom der ned var der fyldt, og der landede to turistbusser samtidig med os.
Dét gad vi ikke, så vi satte kursen mod Odder for at besøge en gammel kollega på vej hjem. Her fik vi kaffe og hjemmelavede boller. OG en lang snak om gamle dage. Super hyggeligt.

Den sidste færge fra Aarhus sejler åbenbart allerede kl. 19, og det kunne vi ikke nå. Ikke at det kom bag på os, for det havde vi selfølgelig tjekke inden vi tog afsted.

Så vi tog den lange tur over Fyn hjem. Jeg smed min makker af lidt over midnat og var hjemme i rækkehuset i Kokkedal lidt i et…

Det var en mega lang dag, men vi havde det fantastisk og glæder os allerede til næste tur, som nok bliver det store panzermuseum i Tyskland.