Klar til nye (MountainBike)eventyr

I vinters snakkede jeg med et par af mine gode venner/kolleger om MountainBiking. De kører begge to, og mente at det skulle jeg da også. Jeg sagde jeg ville tænke over det. Det er ikke helt billigt at komme igang, men det lykkedes da at finde en god “kværn” på tilbud til under 5K hos billigcykel.dk.

Vi havde ellers fået pejlet os frem til et Scott, men jeg fandt så en Trek Marlin 6 til en lavere pris, og med samme udstyr.

Jeg bestilte den i sidste uge. Få dage efter fik jeg mail om, at den ikke fandtes i min størrelse. De tilbød dog en 2017 model til samme pris, hvilket jeg sagde ja tak til 🙂

Jeg har lige været ude på Frederiksberg og hente den. Jeg havde faktisk helt glemt, hvor fedt det er at cykle. I min næste friweekend tager jeg den ud på en prøvetur på Fælleden. De har en begynderrute på ca. 25 Km…

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.