Display Mount Pro (DMP)

Jeg havde tidligere mine skærme siddende i sådan et. avxperten havde dem på tilbud da jeg købte det, men det var udsolgt da jeg fik min Mac Pro. I sidste uge tjekkede jeg så lige igen, og da de havde fået dem igen, købte jeg et (igen).

Fordelen ved at få noget hjem, man har haft før er, at man ved hvordan man skal gøre. Og det tog mig da heller ikke særlig lang tid at få sat det op.

IMG_4517

Fødderne på mine HP er/var ellers pæne, men de fylder en del.

IMG_4518

Her har jeg fået den første arm på. Som du kan se, så kan man lige føre kablerne op igennem røret. Desværre viste det sig, at mine kabler var for korte. Jeg burde vel købe nogle nye, men jeg syntes jeg har brugt så mange penge på kabler, at jeg bare lader det være 🙂

IMG_4519

Jeg fik også lige erstattet det netværkskabel til min NAS, som jeg fik ødelagt da jeg satte den op.

Skærmbillede 2016-07-19 07.19.51

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.