dSLR til Mac Pro

7D24-105

Med en så kraftig Workstation, som min Mac Pro, er det naturligvis ikke nok med et spejlløst systemkamera. Eller det er det da, men jeg har altid ønsket mig en Canon EOS 7D 🙂

Min Sony NEX 7 har været en god kammerat det sidste år. Men da jeg brugte det i kraftig solskin nede i Korsør kom der lige et par mangler frem. Den elektroniske søger var ikke særlig god, LCD´en nærmest ubrugelig.

Nu hvor jeg har fået min drømme Pro, er det på tide, at begynde at være seriøs med fotograferingen! Jeg har sat NEX´en til salg her.

Og jeg har besluttet mig for at købe et brugt 7D hus i næste måned. Allerhest vil jeg have et Canon EF 24-104 F4L objektiv, men de er ret dyre, og et billigere vil også kunne gøre det for mig. Hvad det ender med, er stadig usikkert, men jeg opdaterer her, når jeg har fået købt det nye udstyr.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.