Uoriginalt batteri i MBP´en

Skærmbillede 2016-04-28 09.38.48

Det batteri jeg købte til min MacBook Pro viste sig at være noget lort. Ikke alene er der ikke så meget power i det som lovet. Det er sgu også for stort.
Jeg havde godtnok bemærket, at touchpad´en ikke var så god som før. Men det var først da min kone skulle bruge maskinen, at det gik op for mig, at den var helt gal.

Når man skulle markere en tekst og kopiere den, skulle man trykke i midten af touchpad´en. Der var heller ikke nogen klikkelyd.

I går prøvede jeg så lige at skrue bagbeklædningen af og løsne batteriet en smule. Dét hjalp, men var ikke en løsning jeg kunne bruge til noget. Så jeg satte det gamle i igen, og købte et andet på eBay. Ud fra billedet ligner det mere det originale, og jeg håber jeg har heldet med mig denne gang.

s-l500-2

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.