X1 Carbon

DSC03122

Maskinen kom i mandags. Som tidligere nævnt, var jeg lidt sent hjemme fra arbejde, men jeg gik i gang da vi havde spist
En hurtig inspektion fortalte mig, at den tidligere ejer enten ikke havde brugt den, eller passet ekstremt godt på den. Den står som ny uden en skramme 🙂

Jeg havde ikke regnet med der var WWAN-kort i den, og det var der heller ikke. Men den er klar til det, så jeg køber et efter jul. Til gengæld sidder der et fuldblods Intel AC WiFi-kort i den – 7265.
SSD´en er en 180GB Intel PCI-e, som er betydelig hurtigere end den Samsung SM851 der sad i den “gamle” Lenovo. Jeg har dog tænkt mig at skifte den ud med en 256GB SM951. Mest pga. hastigheden, og så for at få lidt mere plads.

ScreenShot017

Maskinen var klar med en frisk Windows 8,1 Pro, da jeg tændte den. Jeg havde ikke nogen problemer med at skifte sprog til dansk. Sidst jeg prøvede sådan noget, virkede det ikke særlig godt. Menu´erne var stadig på engelsk osv. Jeg havde derfor købt en dansk Windows 10 Pro til maskinen. Dén fik jeg så ikke brug for.
Opgraderingen til Windows 10 gik smertefrit.

Tastaturet er, som forventet, super fedt. Mouse-pad´en er fin, men ikke i samme klasse som på en Mac. Til gengæld virker Track-piont´en fantastisk godt, hvilket jeg også havde forventet.
Batteriet har det godt, rigtig godt.

ScreenShot016

Så er der vel kun lige skærmen tilbage. Well, det er ikke en IPS, og jeg var faktisk en smule bange for jeg ikke ville kunne lide den. Men det kan jeg. Full HD på en 14″ er fedt. Skaleringen virker perfekt.

Den lille CPU (i7 5600U Broadwell) er ikke noget monster, men jeg oplever ikke jeg skal vente på maskinen. Jeg ville gerne have haft 16GB RAM, men det lader til at 8GB er rigeligt.

Det eneste der pisser mig af, er at jeg ikke købte sådan en maskine til at starte med. Det ville have sparet mig en del penge og besvær 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.