Sony NEX 7

Jeg har nu haft NEX´en i et par uger, men har ikke rigtig haft tid til rigtig at lege med den. Jeg venter stadig på den modlysblænde, jeg købte på ebay. Det tager en krig at få sendt noget fra Taiwan til DK.

Det lille stativ jeg købte samme sted, kom i sidste uge. Jeg har et “rigtigt” stativ, men et mindre er perfekt, når jeg tester hardware.

2015-11-09 13.03.38

Næste gang jeg kommer på Fisktetorvet, må jeg lige i Bog & Idé, og købe noget karton jeg kan bruge som baggrund. Jeg mente ellers jeg havde noget liggende, men det må være røget ud, eller brugt til noget andet.

NEX´en er lynhurtig og standard-objektivet er bedre end jeg havde regnet med.

bart

Han er efterhånden gammel og udslidt, den gode Bart Simpson 🙂 Men han står knivskarpt og farverne er rigtige.
Jeg prøvede lige her til formiddag, med mine USB-sticks – der er lidt flere farver…

DSC03070

Vi skal til min mors 70-års fødselsdag d. 28, og jeg håber at kunne få en røvfuld gode billeder med hjem.

Ellers har jeg såmænd ikke de helt store planer med kameraet hvad opgraderinger angår. Sony har en 18-105mm F4, der ser meget interessant ud. Men den koster 4K+ – måske til foråret. En ny laptop står øverst på ønskelisten p.t.

sony_selp18105g_18_105mm_f_4_g_lens_1001011

Jeg har planer om en aftentur til lufthavnen i den nærmeste fremtid. Så må vi se om NEX´en sparker røv 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.