Det blev sgu en lenovo

0db5cd18-625c-4180-a2d1-7e7008bbd60f

Lige siden min Workstation forlod mig, har jeg tænkt over hvad der skulle erstatte den. Som tidligere nævnt, havde jeg et par meget dyre maskiner i tankerne. Og så var det jeg blev enig med mig selv om, at det ville være sindsygt at smide så mange penge efter en bærbar.
Jeg besluttede mig så for at kigge brugt med et budget på 10K. Både lenovo X1 Carbon og en 15″ MacBook Pro retina var muligt….
Men så var det, at jeg kom i tanke om glæden ved at pakke noget helt nyt ud. Da jeg hentede mine læsebriller i sidste uge, var jeg lige et smut i FONA – mest for at se den nye 15″ MacBook Pro, som de så ikke havde.
Jeg fandt så en lenovo Y50-70, som jeg syntes var super lækker. Den stod så med den helt lille konfiguration til en mindre formue.

3bdea973-8747-4200-a6df-9d0ea30638ec

Det er svært at se på billederne, men den er faktisk ganske slank, og virker ikke klodset som de fleste andre gamer-laptops. Gamer, spørger du sikkert? Jep, den har et GTX 960M (4GB) grafikkort, men heldigvis også et HD 4000.
Jeg læste så et par review af den, og det lader til den sidder lige i skabet. 15,5″ Full HD IPS skærm, i7 4720HQ, 16GB RAM og 512GB SSD. Det røde lys i tastaturet ser ret godt ud.
Komplett havde så “Crazy Weekend”, og lørdag fandt jeg den til 8888.- (nedsat fra 9999.-). Jeg spurgte både ungerne og konen hvad de syntes. De blev enige om den var fed.

Lenovo Y50 Review-9-1200-80
Jeg skulle så tage en beslutning i går aftes, da prisen ville stige i dag mandag. Jeg var i syv sind….
Det endte med jeg købte den, og regner med den kommer onsdag. Da jeg prøvede den i FONA, syntes jeg mousepad´en var ret god, men jeg købte alligevel en mus med – for en sikkerheds skyld.
Den kommer med Windows 8,1 x64 – og skal opdateres til Windows 10 med det samme 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.