Endelig…

Kabinet og PSU kom i går eftermiddags, så jeg har hygget mig med min nye Workstation i dag.
Det så lidt overvældene ud, da jeg fandt det hele frem.

DSC_6093Jeg tog det stille og roligt, og løb faktisk ikke rigtig ind i nogle problemer. Kabinettet er lige så lækkert, som jeg regnede med. Jeg ville have haft to blæsere i toppen, men måtte droppe det, da der simpelthen ikke var plads.

DSC_6095Vandkøleren passede perfekt, og var ikke besværlig at få monteret.

DSC_6099Det sværeste at montere var grafikkortet. Jeg sad længe og rodede med det, indtil det pludselig gled på plads.
Desværre sidder de to powerstik på forsiden af kortet… Dét gør så, at kablerne faktisk ramme sideruden 🙁
Siden kan dog komme på, så det gør ikke så meget.

DSC_6105Mus og tastatur lever op til forventningerne. Og jeg er glad for, at jeg ikke betalte overpris for noget Logitech.

DSC_6100Som tidligere nævnt, så havde jeg Windows 8,1 x64 klar på en USB 3,0 stick. Jeg har aldrig oplevet så hurtig en installation før. Vi snakker under 5 min. – jeg er sgu glad for jeg ikke solgte min 512GB Samsung XP941 SSD.

Alt i alt har det været en fin dag. Maskinen kører super godt, og jeg har atter fået gang i mine to Dell U2515H skærme, som jeg har savnet så meget.

Maskinen siger næsten ikke noget, forstået på den måde, at man skal have hovedet helt ned til den, for at kunne høre blæserne. Temperaturene er fine, og jeg fornemmer det her er en maskine jeg bliver meget glad for.

ScreenShot001

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.