Foto


Der er løbet meget vand gennem å´en siden jeg købte mit første digitalkamera. Det var et Nikon CoolPix 3,2 MP. Jeg var svært begejstret lige fra starten. Og jeg fik blod på tanden. Coolpix´en blev udskiftet et par gange, inden jeg var klar til at tage springet og prøve kræfter med dSLR.

Jeg har været vidt omkring både Canon og Nikon. Her er lige hvad jeg kan huske:

Canon:
EOS 450D, 40D, 50D, 7D

Nikon:
D80, D300, D300s

Jeg prøvede også lige et par spejlløse fra Sony – NEX5 og NEX7, inden jeg besluttede mig for, at nu skulle det være FullFrame. Jeg brugte virkelig lang tid på, at tænke over hvad jeg skulle købe. Det endte med et Sony A7 Mark II. Jeg var vild med idéen om FullFrame i så lille et hus. Så det endte med jeg købte et sidste forår. Og jeg var såmænd også ganske godt tilfreds med det – og dog. Der var lidt småting der irriterede mig. Det endte med, at jeg solgte det igen for en måned siden. Nikon´s D750 var med i mine overvejelser da jeg købte Sony´en, så da jeg havde solgt Sony´en besluttede jeg mig for at vente en måned, og så købe en D750, hvis det stadig var den jeg ville have. Og det var det så.
Jeg købte den som kit med et Nikor 24-120 mm F4 VR objektiv.

NU skulle det være, så jeg gik “all-in”, og købte en Nikor 85 mm f1.8G med.

Og en Nikon SB-700 flash.

Det hele kom i går, og jeg har ikke rigtig haft tid til at lege med det. Men det føles rigtigt, og jeg allerede glad for købet.