MTB

Jeg har kørt MTB siden 2017. Det startede på en fodboldtur til det jyske, hvor et par af mine venner/kolleger nævnte det for mig. “Var det ikke en god idé hvis du købte dig en MTB, så vi kunne tage ud at køre sammen?”.
Efter at have tænkt lidt over det, besluttede jeg mig for at købe mig en MTB og give det en chance. På daværende tidspunkt løbetrænede jeg og gik jævnligt til Spinning i det lokale Fitnesscenter på Vesterbro. Så formen var der ikke noget galt med.

Men jeg var sgu døden nær, da Stiig hentede mig og vi tog i Rude skov, hvor jeg så blev introduceret til den fantastiske MTB-verden. Jeg kan huske jeg gav ca. en ½ liter blod til myggene….
Vi rykkede til Boserup skov, og kørte der et års tid, inden vi rykkede til Tisvilde Hegn/Asserbo plantage. I dag kører vi faktisk kun der oppe. Mine venner er faldet lidt af på den, så ofte tager jeg der op alene. Det er et af Danmarks bedste spor, og de forbedrer det hele tiden.

I dag betragter jeg mig som værende en ganske habil MTB-rytter, og kører på en Trek Roscoe 6 MTB.
Det fede ved “Hegnet” er at der er flere muligheder. Når jeg kører med de andre, har vi aftalt hvor langt vi kører inden vi mødes. Når jeg kører alene beslutter jeg mig gerne aftenen før, eller i bilen på vej der op.

Sydsløjfen på en våd og glat dag

Syd- og nordsløjfe

Sydsløjfen og teknikspor

Hele sporet

Når jeg sidder og skriver dette får jeg allerede lyst til en tur. Har en fridag på mandag, så hvis vejret er til det, tager jeg nok der op (igen).