Jeg mangler bordplads

Da vi flyttede til Kokkedal havde jeg ingen stationær Mac, men “blot” en High-end 15” MacBook Pro. I min hule havde jeg min ene datters gamle iMac stående til pynt. Jeg solgte så den bærbare, da jeg savnede en større skærm. En 32” 4K skærm og en Mac Mini flyttede ind.

Da jeg besluttede mig for at opgradere til en iMac Pro, solgte jeg mus, tastatur, højtalere og skærm. Jeg havde bestilt en refurbished hos OWC, og gik egentlig og glædede mig til den kom. Ud af ingenting kunne de pludselig ikke levere, så jeg fik annulleret min ordre, og købte en Mac Studio direkte hos Apple.

Og så fik jeg travlt med at købe ny skærm, mus, tastatur og højtalere (som der p.t. ikke er plads til).

“Heldigvis” flytter vores yngste hjemmefra 2/2-23, og så rykker jeg kontoret ind på hendes gamle værelse. Jeg har allerede været igang med tommestok osv. Jeg har altid ønsket mig et hjørneskrivebord – og det er der plads til nu. Indtil videre er planen et 180×120 cm i det ene hjørne….