MacOS Ventura

Jeg opdaterede til macOS Ventura på min Mac Studio i går eftermiddags. Som altid var det en nem og smertefri operation. Og maskinen flyver stadig der ud af.

Men, og det er et stort men. Apple gør jo altid hvad de vil (syntes faktisk det er gået ned ad bakke efter Steve Jobs døde), og det er ikke altid det lige falder i min smag. Der er selvfølgelig en masse “smarte” nyheder i det nye styresystem. Men ikke noget jeg røg på røven over. Jeg var mest interesseret i om den nye Softraid 7 til Ventura spillede bedre end den gamle under Monterey… Og det gør det heldigvis, så jeg var en glad mand i går.

Men det pisser mig lidt af, at Apple vil have det skal ligne iOS…. Altså det virker fint, men som gammel Mac-bruger er der bare nogle ting man ikke skal pille ved.

Jeg har altid været helt vild med “Systemindstillinger” i OS X/macOS. Den har altid været lysår foran Windows´ “kontrolpanel”.

I dag ser det sådan ud på min Studio

Og her på min iPad Pro

Det ser godt ud på en mobil eller tablet. På en 34” skærm ser det bare fesent ud. Men det virker. Og jeg lever med det 😏