Den er tilbage

Efter have haft min OWC Mercury Elite Pro Quad (med diske) til salg på dba i to måneder, slettede jeg i går annoncen og satte den op igen. Jeg havde ellers fået den solgt to gange, men begge gange blev jeg brændt af.

Det var måske meget godt jeg ikke fik den solgt for jeg havde sat den til salg med en licens til SoftRaid XT 7. Og det viser sig at den ikke kan opgraderes til den nye version 8. Eller det kan den for den beskedne pris af 119$ for et år.

Jeg har aldrig været den helt store fan af den software. Der var vildt mange problemer med den i starten, hvis man kørte med Apples egen CPU.

Så jeg valgte helt at droppe det, og bruge Apples egen mulighed. Diskene er nu sat op i et RAID 10. Det er ikke helt så hurtigt som det andet, men jeg slipper for tredje parts software på min Mac.