Nye møbler til stuen

Min kone havde snakket om det i lang tid, og havde faktisk også fået mig overtalt. Vi havde fundet en lækker sofa og lænestol der passede til. Vi var blevet enige om, at vente til efter ferien.

Da vi så for et par uger siden skulle i IKEA og købe en hylde til min hule, blev vi enige om lige at køre forbi Jysk og se om den sofa vi havde udset os, også var det vi ville have…. Fruen sagde hun havde set den der oppe – men det må have været noget hun havde drømt for den var der ikke. Til gengæld var der masser af andre sofaer – og så var der tilbud!!

Vi fandt faktisk en sofa med chaiselong og en lænestol vi godt kunne lide. Vi forlod biksen og satte kursen mod Gentofte. I bilen spurgte jeg om det var det hun ville have, og da hun bekræftede det, sagde jeg vi ville køre forbi på vejen hjem.
Hun fik pludselig travlt med sin mobil og spurgte lidt til pladsen der hjemme. Dét kunne jeg sgu ikke huske, så vi blev enige om, at køre hjem og måle efter, og så bare købe på hjemmesiden.
Det viste sig at være en god idé, for den sofa hun ville have var lige stor nok. Så vi købte nummeret mindre og en lænestol i samme stil.

De nye møbler skulle komme torsdag i tidsrummet 12-15. De “gamle” møbler blev henter ved 10-tiden af noget familie. Pludselig var stuen enorm…

Pludselig kunne jeg rigtigt komme til anlæg og LP´er. Jeg fik støvsuget og gik så ellers bare og hyggede mig til møblerne kom. Ca. 1430 ankom møblerne og jeg gik igang med det samme. Det var heldigvis ikke specielt vanskeligt, og jeg fik forholdsvis hurtigt samlet det hele.

Ikke tosset. Det gav lidt luft og gulvplads. Alt i alt er vi godt tilfredse.