Røg i Apple Watch fælden – igen…

Den sidste uges tid var jeg begyndt at kigge lidt på Apple Watch igen. Mest fordi jeg kan se hvad klokken er præcist er uden læsebriller og savnede lidt at bruge sådan et på mine ture i skoven på MTB´en.
Jeg kiggede lidt på Serie 8, men syntes det er lige så kedeligt som de andre jeg har haft. Jeg kiggede så lidt på Ultra og blev hurtigt ret lun på det.

Men, 8.000 dask, syntes jeg alligevel var lige i overkanten. Tilfældigvis havde Power så det jeg var blevet lun på til 6.995 – stadig mange penge.
Jeg besluttede mig for at det ville jeg ikke ofre på et nyt ur. Men tanken blev ved med at lure i baghovedet, så onsdag eftermiddag reserverede jeg et, og hentede det sammen med fruen ude i Glostrup samme dag.

Uret kan slet ikke sammenlignes med de almindelige Apple Watch´s. Det er stort, tungt og ser særdeles seriøst ud. Jeg gav det debut i Tisvilde hegn i går, og det føltes bare så rigtigt.
Jge har bestilt en rigtig rem til det hos Amazon – den skulle gerne komme i løbet af et par uger…