MTB challenge

Min kones ferie sluttede i går, så jeg har lige to uger for mig selv. Jeg har ikker rigtig nogen planer andet end jeg skal have kørt MTB…
Og så var det jeg tænkte hvorfor ikke udfordre dig selv? Så jeg har besluttet mig for, at jeg skal køre 125 Km i Asserbo plantage / Tisvilde hegn på 12 dage. Det lyder måske ikke af så meget, men, tro mig, det er det. Jeg er jo ikke helt ung mere (57 i næste uge), og jeg skal have en dags pause mellem hver tur.

Og jeg har heller ikke lyst til at bruge min ferie på en MTB halvdelen af tiden, og den anden halvdel på at have ondt af mig selv.

Jeg startede i går med tage i plantagen og køre teknik- og sydsløjfen. Planen er at køre hele sporet i næste uge, hvis ellers formen er til det.

Det var første tur i 6 uger og tiden ligger små 4 min fra min personlige rekord, så jeg var egentlig godt tilfreds.

I morgen tager jeg op og kører begge sløjfer!!