Lækker fridag

Jeg havde en enkelt tiltrængt fridag i torsdags som jeg havde besluttet jeg ville have det bedste ud af. Så jeg stod tidligt (for mig) op, og fik smidt min MTB på Den sorte Bandit, og efter morgenkaffe og lidt morgenmad var jeg klar til at køre en tur til Asserbo Plantage/Tisvilde Hegn.

Vejret var perfekt og jeg havde virkelig set frem til turen. Jeg landede der oppe ca. 1145. sidst jeg var der oppe kørte jeg begge sløjfer, men besluttede mig for at “nøjes” med teknikspor og sydsløjfen.

Tre minutter fra min personlige rekord, så jeg var godt tilfreds. Jeg har en aftale på onsdag med min ene makker hvor vi kører begge sløjfer…. Det skal nok blive sjovt.

Sluttede af med en kold Faxe Kondi og nød solen, hvorefter jeg kørte hjem. Efter at have været i bad osv., kørte jeg i Føtex og købte ind til aftensmad.

For et par uger siden foreslog min kone at mit Lego skulle op på nogle hylder… Altså ud af vitrineskabet…. Så vi havde købt nogle nye hylder, som så havde stået nogle dage. Jeg havde lovet at sætte dem op onsdag eftermiddag. Det var ikke fordi jeg gad, men jeg fik da nosset mig sammen.

Som altid løb min skruemaskine tør for strøm, så imens den stod og ladede, gik jeg på nettet og købte en ny. Denne gang en Bosch, som bruger samme batteri som hækkeklipperen min kone lige har købt.

Mobilbillederne yder ikke bilerne retfærdighed. Det ser langt bedre ud i virkeligheden. Næste skridt bliver at samle gaven fra mine børn (fars dag). Planen er at starte på tirsdag og så må vi se hvor lang jeg når. Umiddelbart tænker jeg den er noget nemmere end bilerne…