Back to basic

Efter 2-3 forskellige Apple Watch´es, et klassisk Seiko Diver og et Tissot Seastar 1000, har jeg kastet håndklædet i ringen og vendt tilbage til det ur der et eller andet sted altid har været min favorit.

Apple Watch er super fedt de første par uger. Så bliver det kedeligt og uinteressant, og det ender gerne med at jeg egentlig ikke kan lide det, selvom det er det eneste ur hvor jeg kan se præcis hvad klokken er uden læsebriller.
Seiko´en var et fejlkøb – og jeg havde det kun en måned eller noget i den stil.
Den dyre Tissot var jeg faktisk rigtig glad for. Jeg kan godt lide jeg kan mærke jeg har et ur på. Problemet med det var det gik alt for upræcist – det automatiske værk var ellers forholdsvis præcist, men jeg orkede ikke et ur der skal stilles hver anden dag.

Mit ur skal afspejle min personlighed, gå præcist og kunne tåle lidt af hvert. Her passer Apple Watch jo næsten perfekt. Men jeg syntes altså det ligner et stykke legetøj…

Kort fortalt solgte jeg mit Apple Watch Serie 7 i sidste uge. Jeg ventede lige et par dage med købe nyt. Mest fordi Citizen Pingo ofte er på tilbud til 2.000 dask. Prisen plejer at ligge på 2-4000 kr. Det billigeste denne gang var 2.400 og det måtte jeg så bøde.

Jeg har lige hentet det i pakkeboksen. Det er 3. eller 4. gang jeg køber et, og jeg bliver lige glad hver gang. Det føles bare så rigtigt.