Lego

Vores to børn samler begge på porcelæn – Royal Copenhagen og Lyngby. Jeg har aldrig helt forstået sådan noget, og syntes det vi købte i IKEA fungerer ganske udemærket. Min kone blev helt vildt forelsket i pastatallerkerne fra Lyngby´s Rhombe serie.

Vi har et fint vitrineskab i stuen som er oplagt til sådan noget. Vi har bare aldrig rigtig brugt det til det. Efter at have hørt på fruen et stykke tid, indvilligede jeg i at købe et komplet sæt (lidt af gangen), hvis jeg måtte bruge øverste hylde til en eller to Lego biler. Jeg er vild med Batman og bilen fra trilogien er SÅ fed. Børnene grinte da de hørte det.

Men den yngste tog alligevel røven på mig, og gav mig det lille sæt med den berømte James Bond bil fra Goldfinger til jul. Se, det gav jo lidt blod på tanden.

I slutningen af januar gik jeg all-in og købte de første 12 tallerkener – og Tumbleren… Konen blev glad og jeg blev overrasket over størrelsen på Lego-sættet med 2087 klodser.

Jeg var godt klar over det ikke ville blive helt nemt, og det tog da også noget der ligner 2 ½ eftermiddag eller 20 timer+. Jeg ved det ikke, men jeg hyggede mig med det. Lørdag eftermiddag blev jeg færdig med den – jeg er faktisk lidt stolt!!

Jeg tog en del mobilbilleder under byggeprocessen og har lavet et lille galleri…