Godt man har et reservehjul

Jeg købte et reservehjul, da vi tog på roadtrip sidste år. Det kostede en lille tusse, og det syntes jeg var godt givet ud, hvis uheldet skulle være ude. Jeg har godt nok vejhjælp hos Hyundai, men jeg tænker det tager lidt tid inden de kommer frem, hvis man står på en lille fransk landevej klokken lort om natten. Vi fik ikke brug for det, og jeg har faktisk ikke tænkt over det siden jeg lagde det i bagagerummet.

Da jeg kørte hjem fra arbejde natten mellem torsdag og fredag fik jeg alarm for dæktryk da jeg drejede fra motorvejen ved Kokkedal. Jeg blev en smule overrasket, men fik da lusket bilen hjem – jeg kunne ikke mærke noget. Plænen var så at køre op på F24 i dag, lørdag, og tjekke dæktryk.

I går eftermiddags kom jeg til at kigge ud på min bil, og jeg syntes højre baghjul så anderledes ud. Selvfølgelig lige inden jeg skulle på job. Jeg gik ud og kiggede nærmere efter, og det viste sig at være halvfladt.

Jeg kunne heldigvis tage toget på arbejde, og tænkte så jeg ville ringe lørdag. På vej op til toget, besluttede jeg mig for at ringe og lave en aftale. Det viste sig at jeg kunne oprette en sag i “Min Hyundai” appen. Så det gjorde jeg og de ringede tilbage efter 5 min.

Min kone var heldigvis hjemme, så hun tog imod dem da omkring kl. 17. De satte mit reservehjul på, så jeg skal bare lige selv ind på værkstedet og have lappet det originale hjul.

På mandag ringer jeg og laver en aftale. Håber jeg kan få det ordnet fredag hvor jeg har fri. Det eneste problem er at jeg nu skal køre rundt med en stålfælg….

Men det overlever jeg nok. Indtil videre er jeg bare super glad for den hurtige og gode service jeg fik.