Klargøring til RoadTrip23

Der er godt nok 2 ½ måned til vi skal afsted, men detaljerne skal på plads. Vi planlægger selve turen i næste måned her hjemme.

Roadtrip handler om fede oplevelser, hyggeligt samvær og fede billeder. Jeg fik endelig nosset mig sammen til at købe et 64GB CF kort til min D810. Kortet skal bruges som back-up

Der kan være lige omkring 800 billeder på et kort, og jeg tænker da også det er rigeligt. Men for en sikkerheds skyld, tager jeg min MacBook Pro med på turen. Min bedre halvdel sponsorede en fin kortlæser til den…

Og så napper jeg en af mine 500GB USB diske med. Så kan det ikke gå helt galt.

Jeg har købt en ny kamerataske og et nyt stativ. Det kommer med UPS engang i næste uge. Den “gamle” taske var for lille til et rigtigt kamera, og det gamle stativ kunne ikke klare vægten af min D810 og batterigreb!!

Vi er allerede begyndt at glæde os – det bliver legendarisk!!