Årets første tur i “Hegnet”

Min MTB havde stået i skuret siden 23/11-22, og det havde længe kriblet i mig for at komme op og køre en tur. Men vejret har ikke ligefrem været på min side. Jeg havde brug for en periode med tørvejr… Og dem har der sgu ikke været mange af den sidste måned. Og så skulle det gerne passe med en fridag.

Men det lykkedes. Mandag havde jeg sent fri, og var først hjemme 0030, men satte alligevel mit vækkeur til 0945. Normalt mødes vi omkring kl. 11 der oppe, men de andre helte kunne ikke deltage, så det var kun mig.

Jeg kørte hjemmefra omkring kl. 11, og landede oppe i Asserbo plantage / Tisvilde Hegn 1140. Det lignede sig selv. Jeg havde besluttet mig for at køre tekniksporet og Sydsløjfen – Og var godt spændt på hvordan det ville gå efter to måneders pause.

Men det gik forbavsende godt. Jeg gav den gas uden at overdrive. Jeg kunne godt mærke at teknikken ikke er helt hvor den skal være, og formen mangler også lige lidt. Men det skal nok komme efter et par ture mere.

Jeg kom gennem sporet uden at møde nogen, og kom tilbage til min bil uden uheld af nogen slags. Jeg kørte turen små 11 min. langsommere end min personlige rekord, hvilket jeg var godt tilfreds med. Og så er det altid svært med tiden, da sporet hele tiden bliver længere og længere…

Solen var kommet frem så jeg sad lige og nød den lidt, imens jeg drak en medbragt Faxe Kondi, inden jeg satte kurs mod Kokkedal. Alt i alt var det en super fed tur, og jeg glæder mig allerede til den næste.