Musik

Én ting er et fint musik-anlæg, noget andet er hvad det bliver brugt til. Så hvad lytter han til? Det meste af tiden hører jeg/vi radio (DAB+), og den står fast på noget MixFm. Det er en blanding af nyt og gammelt. Mest det sidste.

Når jeg så gerne selv vil bestemme er det musik der passer til en mand på min alder. I bilen hører jeg mest rock – AC/DC, Rammstein, Volbeat osv. Jeg har 5-6 forskellige playlister på min iPhone. Kort sagt så spænder min musiksmag fra hård rock til John Mogensen.

Når jeg har fri holder jeg meget af, at smide en gammel LP på. Jeg har gjort det til min “mission” at få fat på de plader jeg købte som nye i min ungdom. Jeg vild med musikken fra 80´erne og 90´erne. De fleste af mine plader har jeg købt brugt hos vinylpladen – hermed en anbefaling til dem. Fantastisk kundeservice og priserne er rimelige. Nogen gange er jeg heldig og finde en gammel kending som nytrykt. Jeg ved ikke hvorfor men det giver en barnlig glæde, at pakke en helt ny LP ud.

Indtil videre har jeg holdt mig til min plan og kun købt LP´er fra perioden 1980-1999. Men det kan da godt være, at næste AC/DC bliver på vinyl. Jeg har omkring 25 skiver stående, og køber gerne en “ny” hver måned. Det er ikke et mål at købe flere, men når jeg lige kommer i tanke om et eller andet gammelt prøver jeg at finde det.