Nye møbler til stuen

Min kone havde snakket om det i lang tid, og havde faktisk også fået mig overtalt. Vi havde fundet en lækker sofa og lænestol der passede til. Vi var blevet enige om, at vente til efter ferien.

Da vi så for et par uger siden skulle i IKEA og købe en hylde til min hule, blev vi enige om lige at køre forbi Jysk og se om den sofa vi havde udset os, også var det vi ville have…. Fruen sagde hun havde set den der oppe – men det må have været noget hun havde drømt for den var der ikke. Til gengæld var der masser af andre sofaer – og så var der tilbud!!

Vi fandt faktisk en sofa med chaiselong og en lænestol vi godt kunne lide. Vi forlod biksen og satte kursen mod Gentofte. I bilen spurgte jeg om det var det hun ville have, og da hun bekræftede det, sagde jeg vi ville køre forbi på vejen hjem.
Hun fik pludselig travlt med sin mobil og spurgte lidt til pladsen der hjemme. Dét kunne jeg sgu ikke huske, så vi blev enige om, at køre hjem og måle efter, og så bare købe på hjemmesiden.
Det viste sig at være en god idé, for den sofa hun ville have var lige stor nok. Så vi købte nummeret mindre og en lænestol i samme stil.

De nye møbler skulle komme torsdag i tidsrummet 12-15. De “gamle” møbler blev henter ved 10-tiden af noget familie. Pludselig var stuen enorm…

Pludselig kunne jeg rigtigt komme til anlæg og LP´er. Jeg fik støvsuget og gik så ellers bare og hyggede mig til møblerne kom. Ca. 1430 ankom møblerne og jeg gik igang med det samme. Det var heldigvis ikke specielt vanskeligt, og jeg fik forholdsvis hurtigt samlet det hele.

Ikke tosset. Det gav lidt luft og gulvplads. Alt i alt er vi godt tilfredse.

Røg i Apple Watch fælden – igen…

Den sidste uges tid var jeg begyndt at kigge lidt på Apple Watch igen. Mest fordi jeg kan se hvad klokken er præcist er uden læsebriller og savnede lidt at bruge sådan et på mine ture i skoven på MTB´en.
Jeg kiggede lidt på Serie 8, men syntes det er lige så kedeligt som de andre jeg har haft. Jeg kiggede så lidt på Ultra og blev hurtigt ret lun på det.

Men, 8.000 dask, syntes jeg alligevel var lige i overkanten. Tilfældigvis havde Power så det jeg var blevet lun på til 6.995 – stadig mange penge.
Jeg besluttede mig for at det ville jeg ikke ofre på et nyt ur. Men tanken blev ved med at lure i baghovedet, så onsdag eftermiddag reserverede jeg et, og hentede det sammen med fruen ude i Glostrup samme dag.

Uret kan slet ikke sammenlignes med de almindelige Apple Watch´s. Det er stort, tungt og ser særdeles seriøst ud. Jeg gav det debut i Tisvilde hegn i går, og det føltes bare så rigtigt.
Jge har bestilt en rigtig rem til det hos Amazon – den skulle gerne komme i løbet af et par uger…

Udgivet i Mac

MTB challenge fuldført

Som tidligere nævnt, så udfordrede jeg mig selv til at køre 125 Km MTB på 12 dage. I dag kørte jeg så den 6. tur på 11 dage….

Det var ikke helt så slemt som jeg havde forestillet mig. Det værste var næsten at tage mig sammen til at få smidt MTB´en på bilen og komme afsted.
Jeg var lidt udfordret af vejret. Især blæsevejret i starten af ugen var noget lort. Jeg var der oppe i tirsdags og blev holdt tilbage af masser af grene og blade på sporet – og så selvfølgelig en del væltede træer!! Og det var bare på tekniksporet og sydsløjfen….

I dag kørte jeg så begge sløjfer og det var virkelig slemt på nordsløjfen, men jeg kom da igennem uden uheld.

Det har været hårdt men også sjovt. Nu holder jeg lige en pause til sporet igen er ordenligt farbart. De sidste tre dage af min ferie står på afslapning.

Udgivet i MTB

MTB challenge

Min kones ferie sluttede i går, så jeg har lige to uger for mig selv. Jeg har ikker rigtig nogen planer andet end jeg skal have kørt MTB…
Og så var det jeg tænkte hvorfor ikke udfordre dig selv? Så jeg har besluttet mig for, at jeg skal køre 125 Km i Asserbo plantage / Tisvilde hegn på 12 dage. Det lyder måske ikke af så meget, men, tro mig, det er det. Jeg er jo ikke helt ung mere (57 i næste uge), og jeg skal have en dags pause mellem hver tur.

Og jeg har heller ikke lyst til at bruge min ferie på en MTB halvdelen af tiden, og den anden halvdel på at have ondt af mig selv.

Jeg startede i går med tage i plantagen og køre teknik- og sydsløjfen. Planen er at køre hele sporet i næste uge, hvis ellers formen er til det.

Det var første tur i 6 uger og tiden ligger små 4 min fra min personlige rekord, så jeg var egentlig godt tilfreds.

I morgen tager jeg op og kører begge sløjfer!!

Udgivet i MTB