Nyt til hjemmet

Sidste år (tror jeg nok) købte vi nogle svævehylder til to Lego-biler. Jeg har egentlig aldrig været fan af svævehylder. Altså, det ser godt ud, men de kan som regel ikke holde til noget særligt. Og ganske rigtigt, så havde de svært ved at holde sig vandret med den tunge Batman Thumbler stående.

Og så passede de heller ikke så godt med de smalle rammer vi har til vores billeder. Så der skulle ske noget nyt, og jeg fandt nogle passende hylder i Ilva, som så kom i sidste uge.

I forgårs gik vi så igang. Ned med de gamle, spartle og male inden de nye kunne komme op.

Ud i skuret og hente diverse værktøj, og så ellers bare op med de nye…

Som forventet sidder de snorlige, og så var det bare at sætte “Tidsmaskinen” og Ecto-1 på plads…

Baunkjaer.dk er tilbage

Hejsa.
Jeg droppede bloggen tilbage i april/maj 2022, da prisen for webhotellet pludselig steg med noget der ligner 300%. Og jeg havde faktisk ikke rigtig kigget mig tilbage siden.

Lige indtil min (halv)bror kontaktede mig, og beklagede sig over hans e-mail ikke virkede mere. Jeg havde glemt alt om det. Planen var så bare at give ham domænet, hvilket burde være simpelt via DK-Hostmaster. Problemet var bare at jeg ikke kunne huske mit password til siden… Amatør-artigt, ikk´?

Well, det var umuligt at komme i kontakt med Hostmaster via telefon, så det blev via e-mail. Det tager også en krig, og da jeg i mellemtiden fandt en billig host, besluttede jeg mig for at beholde domænet, og starte en ny blog.

Det tog så lidt over en uge at få det hele på plads. I dag fik jeg adgang og ordnet det hele. Nu skal jeg så have tilpasset bloggens design osv.

Jeg har tænkt mig at fortsætte i samme stil som sidste gang, så hvis det er noget virkelig seriøst du leder efter, kan du godt begynde at lede videre allerede nu 😏