RoadTrip23

Vi kørte fra P-huset ved Tivoli (KBH) 24/4-23 kl. 0530 og kom tilbage lørdag d. 29/4-23 omkring kl. 23. Jeg var hjemme i Kokkedal omkring kl. 2330.

Turen gik lige efter planen om end vi lærte der er forskel på Munster og Münster i Tyskland. Jeg/vi havde regnet med en køretur på små 150 Km fra Arnhem til Panzermuseet i Tyskland. Den blev så på næsten 500 Km.

Og så droppede vi Rostock-Gedser da vi skulle hjem. Ingen af os gad en lang færgetur og det kneb også lidt med tiden, så vi fangede en færge 2045 i Putgarden.

Alt i alt havde vi den fedeste tur med masser af oplevelser, og vi tager da også en tur næste år. Jeg har 4-500 billeder fra turen, og smider lige en brøkdel her i et lille galleri…

Roadtrip23 begynder at tage form

Så er der kun 6 uger til vi tager af sted. Det viste sig, at den oprindelig plan var lige stram nok, så vi springer Bremerhaven over. Mest fordi vi gerne vil have lidt længere tid til broen i Arnhem sammen med museum og krigskirkegården. Ubåden i Bremerhaven tager vi på en endags tur til sommer.

Da vi først var blevet enige tog det ikke lang tid at booke vores ophold i Holland, Tyskland og Polen.

Klargøring til RoadTrip23

Der er godt nok 2 ½ måned til vi skal afsted, men detaljerne skal på plads. Vi planlægger selve turen i næste måned her hjemme.

Roadtrip handler om fede oplevelser, hyggeligt samvær og fede billeder. Jeg fik endelig nosset mig sammen til at købe et 64GB CF kort til min D810. Kortet skal bruges som back-up

Der kan være lige omkring 800 billeder på et kort, og jeg tænker da også det er rigeligt. Men for en sikkerheds skyld, tager jeg min MacBook Pro med på turen. Min bedre halvdel sponsorede en fin kortlæser til den…

Og så napper jeg en af mine 500GB USB diske med. Så kan det ikke gå helt galt.

Jeg har købt en ny kamerataske og et nyt stativ. Det kommer med UPS engang i næste uge. Den “gamle” taske var for lille til et rigtigt kamera, og det gamle stativ kunne ikke klare vægten af min D810 og batterigreb!!

Vi er allerede begyndt at glæde os – det bliver legendarisk!!