Lego Lunar Lander

Mine børn er ret gode til, at købe gaver til fars dag. I år fik jeg nævnte Lego sæt. Det fik lov til, at stå en uges tid, inden jeg fik tid til at kaste mig over det.

Det nye sæt var “kun” på små 900 klodser og jeg samlede det på en eftermiddag ude i haven. Det var betydelig nemmere end de to store biler jeg tidligere har samlet. Men jeg hyggede mig med det, og jeg syntes helt sikkert det er et super fedt sæt.

Jeg er ret begejstret for hylderne hvor det hele kommer til sin ret. Jeg regner ikke med, at jeg skal have mere…

Traditionen tro slutter jeg indlægget af med et lille galleri af byggeprocessen…

Lækker fridag

Jeg havde en enkelt tiltrængt fridag i torsdags som jeg havde besluttet jeg ville have det bedste ud af. Så jeg stod tidligt (for mig) op, og fik smidt min MTB på Den sorte Bandit, og efter morgenkaffe og lidt morgenmad var jeg klar til at køre en tur til Asserbo Plantage/Tisvilde Hegn.

Vejret var perfekt og jeg havde virkelig set frem til turen. Jeg landede der oppe ca. 1145. sidst jeg var der oppe kørte jeg begge sløjfer, men besluttede mig for at “nøjes” med teknikspor og sydsløjfen.

Tre minutter fra min personlige rekord, så jeg var godt tilfreds. Jeg har en aftale på onsdag med min ene makker hvor vi kører begge sløjfer…. Det skal nok blive sjovt.

Sluttede af med en kold Faxe Kondi og nød solen, hvorefter jeg kørte hjem. Efter at have været i bad osv., kørte jeg i Føtex og købte ind til aftensmad.

For et par uger siden foreslog min kone at mit Lego skulle op på nogle hylder… Altså ud af vitrineskabet…. Så vi havde købt nogle nye hylder, som så havde stået nogle dage. Jeg havde lovet at sætte dem op onsdag eftermiddag. Det var ikke fordi jeg gad, men jeg fik da nosset mig sammen.

Som altid løb min skruemaskine tør for strøm, så imens den stod og ladede, gik jeg på nettet og købte en ny. Denne gang en Bosch, som bruger samme batteri som hækkeklipperen min kone lige har købt.

Mobilbillederne yder ikke bilerne retfærdighed. Det ser langt bedre ud i virkeligheden. Næste skridt bliver at samle gaven fra mine børn (fars dag). Planen er at starte på tirsdag og så må vi se hvor lang jeg når. Umiddelbart tænker jeg den er noget nemmere end bilerne…

Nyt Lego

I ugen op til jeg tog på Roadtrip i uge 17, kom jeg hjem til en gave fra min kone. Jeg havde godt nok nævnt, at jeg ville købe den Delorean fra “Tilbage Til Fremtiden” på et eller andet tidspunkt, men jeg havde bestemt ikke regnet med hun ville købe den til mig….

Jeg besluttede mig for at vente til jeg kom hjem fra turen, og i tirsdags gik jeg igang. Den var sgu lige så svær at samle som Tumleren. Jeg blev færdig onsdag aften…
Konen havde fået Lego blomster på mors dag, så vi sad og samlede Lego sammen, hvilket faktisk var ret hyggeligt.

Jeg har ikke planer om at købe mere, men jeg har dog kigget lidt på Apollo 11 Luna Lander, som nok lige kan presses ind i vitrineskabet….

Lidt hyggebilleder fra samlingen…

Mere Lego

Min kone blandede sig hele tiden, da jeg samlede min Batmobil. Så jeg tænkte hun selv skulle have lov, og samtidig spare lidt penge på blomster.

Jeg købte sådan et Lego-sæt med “vilde blomster” til hende. Hun blev helt vild glad, og kastede sig over det søndag formiddag. Jeg blandede mig ikke, og trissede bare rundt og var søndags-sløv…

Da landskampen skulle starte kl. 1500 var hun færdig – og pænt stolt 👌. Jeg syntes den er super fed. Og, indtil videre, har katten ikke været i vasen….

Lego

Vores to børn samler begge på porcelæn – Royal Copenhagen og Lyngby. Jeg har aldrig helt forstået sådan noget, og syntes det vi købte i IKEA fungerer ganske udemærket. Min kone blev helt vildt forelsket i pastatallerkerne fra Lyngby´s Rhombe serie.

Vi har et fint vitrineskab i stuen som er oplagt til sådan noget. Vi har bare aldrig rigtig brugt det til det. Efter at have hørt på fruen et stykke tid, indvilligede jeg i at købe et komplet sæt (lidt af gangen), hvis jeg måtte bruge øverste hylde til en eller to Lego biler. Jeg er vild med Batman og bilen fra trilogien er SÅ fed. Børnene grinte da de hørte det.

Men den yngste tog alligevel røven på mig, og gav mig det lille sæt med den berømte James Bond bil fra Goldfinger til jul. Se, det gav jo lidt blod på tanden.

I slutningen af januar gik jeg all-in og købte de første 12 tallerkener – og Tumbleren… Konen blev glad og jeg blev overrasket over størrelsen på Lego-sættet med 2087 klodser.

Jeg var godt klar over det ikke ville blive helt nemt, og det tog da også noget der ligner 2 ½ eftermiddag eller 20 timer+. Jeg ved det ikke, men jeg hyggede mig med det. Lørdag eftermiddag blev jeg færdig med den – jeg er faktisk lidt stolt!!

Jeg tog en del mobilbilleder under byggeprocessen og har lavet et lille galleri…