Nyt stereoanlæg

Suk. Tre år holdt den fine Marantz jeg ellers var så glad for. Den er ikke helt død, men CD-afspilleren i den er stået af.
Og det er åbenbart ikke lige sådan at finde et alternativ. Det lader til at alt bare er udsolgt. Da jeg fandt ud af, den var død, tænkte jeg bare, at så må jeg jo købe den Denon jeg havde kigget på før.

Problemet? Jeg kan få den engang midt i marts eller midt i februar hvis jeg vælger den i sølv. Så jeg ledte efter noget andet, og fandt noget Yamaha jeg virkelig blev varm på. Men det er sgu heller ikke på lager.

Altså jeg kan sagtens finde noget i stil med det jeg har nu, men vil også godt have noget ordenligt. Så de der minianlæg med højtalere er udelukket.
Lige nu er jeg så desperat, at jeg har kigget på full size anlæg – receiver og CD-afspiller. Det kræver så at vi rykker lidt rundt i stuen her hjemme. Har fået grønt lys fra konen, men ved ikke rigtig om det bliver for overdrevet.

P.t. er jeg gået lidt i tænkeboks. Hvis løsning to ikke er kommet på lager i mar/apr, så ender det nok med den første, omend jeg også er lidt varm på den sidste med to enheder…..