Klar til roadtrip

Som det ser ud med Corona p.t., så ser det ikke for godt ud med det planlagte roadtrip. Men jeg er fandeme klar.

Jeg var så heldig at finde en Canon EF 24-105mm F4L IS USM på eBay – som sælger havde brugt det som back-up. Jeg havde ellers planlagt at jeg ville købe den nye version, men prisen på den brugte var så god, at jeg slog til med det samme. Jeg har haft sådan en før på en EOS 7D og det var fantastisk.
Jeg valgte at købe den brugte og da den kom var den som ny 🤙

Jeg var lidt i syv sind mht. en flash. Jeg er ikke særlig god til at bruge den slags, så min første tanke var, at det gad jeg ikke ofre penge på igen. På den anden side, så vidste jeg, at der ville komme et tidspunkt, hvor jeg ville ærgre mig over ikke at have en.

Så det endte med jeg smed “lidt” penge efter en Godox VING 860II. Jeg har leget lidt med den her hjemme, og den er super fed.

Jeg har ikke rigtig haft tid til at lege med det nye legetøj. Faktisk har jeg kun lige haft det nye cam en tur med ud på Ishøj strand. Her havde jeg den lille EF 50mm F1.8 STM på huset.

Nu krydser jeg så finger for at vi kan komme afsted til maj….