Randers regnskov

Nu da Sille ikke var med i Lalandia, havde jeg besluttet at vi skulle have en far-datter-dag. Efter lidt snak frem og tilbage, blev vi enige om at tage til Randers og besøge deres “regnskov”.

I tirsdags smed vi os på Lyntoget med afgang 0854 fra Hovedbanegården. 3 ½ time senere stod vi af i Randers. Selve regnskoven ligger ikke langt fra stationen, så den fandt vi hurtigt. 

Der var pænt varmt og fugtigt det første sted vi kom igennem. Pudsig oplevelse, at dyrene (mange af dem) er “ude i det fri” 🙂

Sille skulle under ingen omstændigheder med i slangegrotten. Det er heller ikke noget for mig, men jeg måtte da lige ud og se hvad det var.

Der var mange mennesker der ovre. Det gik egentlig først op for os, da Jaguar´ene skulle fodres.

Vi gik en tur over i DanmarksParken. Udover en større legeplads, var det ligesom Frilandsmuseet. Hyggeligt nok, men ikke vildt spændene.

Så vi gik tilbage og fik set resten. Dét gik forbavsende hurtigt. Det var da interessant og hyggeligt, men der manglede ligesom noget. Hverken Sille eller jeg kunne lige sætte en finger på det, men vi var vidst begge en smule skuffede.

Efter et par timer, besluttede vi os for at vende snuden hjemad igen. Men først pit-stop i Aarhus. Vi havde aftalt vi skulle spise på Mackies. Jeg har været der flere gange, men det var første gang for Sille.

Efter maden gik vi en tur i Aarhus – det var nu mest for Sille´s skyld 🙂 Hun ville så gerne se regnbuen over Aros.

Vi nåede lige i en af slikbutikkerne, inden vi hastede ned til toget. Vi var hjemme omkring kl. 20 – godt trætte, men glade.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.