FullFrame, baby, FullFrame

Mint tålmodighed blev virkelig sat på prøve, da jeg købte det ny kamera. Sidst jeg købte fra Digitaland gik der næsten tre uger inden objektivet kom. Jeg går ud fra det er noget parallel-import af en slags. Ihf. sendes varen fra Østen til UK, og så videre til DK.

Denne gang gik der 3 ½ uge, og jeg begyndte at blive en smule nervøs. Det var forholdsvis mange penge jeg havde sendt afsted. Jeg kontaktede dem i sidste uge og fik at vide der havde været nogle forsinkelser fra Østen, men de regnede med at kunne sende det i slutningen af ugen. Det kom så fredag hos dem – desværre så sent, at det ikke nåede med samme dag. Heldigvis går det stærkt med DHL – jeg fik SMS mandag formiddag med leveringsmuligheder, og kunne hente det dagen efter i Føtex her hvor jeg bor.

Jeg hentede pakken inden jeg tog på arbejde. Og fik ikke rigtig tid til at lege med det. Jeg konstaterede bare at det virkede 🙂

Batteriet var helt dødt, men jeg havde heldigvis købt et ekstra, som jeg havde ladt op på forhånd.

Førstehåndsindtrykket er mere end god kendt. Kvaliteten er helt i top. Det er ikke særlig stort, og vejer ikke alverden. Forskellen fra den gamle EOS 7D er enorm.

Jeg gik testet om den nye flash virkede. Dét gjorde den, og glæden var stor i det lille hjem.

Det er mit første FullFrame digital kamera, og jeg var en altså en smule spændt. Indtil videre lever det op til forventningerne. Den elektroniske søger er super fed, og det er som om der er åbnet sig en hel ny verden for mig. Autofoucus´en er sindssyg hurtig. Nu skal jeg lige lære kameraet at kende. Især menu-systemet er helt nyt for mig.

Det ekstra batteri købte jeg til batterigrebet. Selve kameraet bruger meget strøm – især når man bruger den elektroniske søger. Sony siger ca. 250 billeder på ét batteri, og det dobbelte med to. Jeg købte et uoriginalt greb på eBay. Kameraet fylder lidt mere med det på, men ergonomien er super, og det er bestemt noget jeg sagtens vil kunne rende rundt med en hel dag i f.eks. Bonbon-land.

Indtil videre er jeg mere end bare glad for det. Nu har jeg lige et par uger at øve mig i. Kameraet skal stå sin prøve, når min bonusdatter skal giftes i næste måned. Jeg håber ikke det svigter mig.

Hvad er det for et kamera? Som tidligere skrevet faldt valget på et Sony A7 Mk II med kit-objektiv (28-70mm F3,5-5,6 OSS).

Et hurtigt prøve skud, skal I ikke snydes for.
1/13 s, F5,6, 70mm, ISO 100

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.