Jeg er kommet hjem igen

Jeg er kommet hjem til Apple igen. Jeg ved jeg har skrevet det før, men følelsen kan altså ikke helt beskrives.
RAM, grafikkort og SSD kom løbende, og i går kom de to Hex-core CPU´er så fra USA. Det tog et lille kvarter at sætte dem i. Så nu er der ro på i det lille hjem. Maskinen kører bare sindsyg godt, og det det føles rigtigt.

Jeg har haft nul problemer med maskinen. Den er lidt længere tid om at starte op end jeg forventede. Men det var den sidste også. Jeg tænker det skyldes X58 chipset´et og de to CPU´er. HyperX SSD´en leverer de 1400/1000 MB/s som den skal. Ellers går alt bare hurtigt på den – det er den der venter på mig, og ikke omvendt 🙂

P.t. er jeg på jagt efter en god, brugt 13″ MacBook Pro – det skal være med Retina skærm denne gang. Jeg orker ikke en skærm med 1280×800 opløsning. Og da slet ikke, når jeg primært bruger to stk. 25″.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.