FullFrame – uden spejl

Jo mere jeg kigger på Sony A7 Mk 2, jo mere kan jeg lide det. Jeg er vild med tanken om FullFrame i et kompakt hus. Jeg er også ret vild med designet som er en smule retro-agtigt. Den eneste anke er prisen. Huset alene koster en smule mere end en EOS 6D. Ikke voldsomt meget, men planen var jo, at genbruge min 24-105 mm F4L IS USM – og min SpeedLite 430EX.

Og så koster objektiverne til Sony en arm. Uden pis, de er voldsomt dyre. Men kvaliteten er så også helt i top. Jeg vil selvfølgelig helst have et Carl Zeiss objektiv til den, og den jeg har i tankerne koster lidt over 6K…

Jeg burde, uden det helt store besvær, kunne skrabe omkring 6K ind for min brugte EOS 7D, EF 24-105 mm F4L IS USM, og 430EX´en.

Nu tager jeg EOS´en med til Thomas-tog d. 13. maj, og herefter sætter jeg det hele til salg. Så må vi se hvad der sker 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.