Nogen gange er man bare for heldig

Vi havde længe snakket om, at købe en ny seng. Men det er så aldrig blevet til mere end snakken. Jeg havde faktisk planlagt at købe en ny, som en overraskelse til konen. Jeg havde fundet en fin en hos Jysk.

I går eftermiddags sad jeg og slappede lidt af i stuen, da konen kom ind med en reklame fra My Home – jeg læser nærmest aldrig reklamer… Well, de havde åbenbart en fed seng på tilbud. Jeg trækker normalt i nødbremsen, når tilbudet næsten ser for godt ud. Nedsat fra 5 til 2K. Vi havde kigget hos dem før, da vi købte ny sofa, og da var leveringstiden 6 uger, hvilket vi ikke kunne vente på.

Men sengen var på lager, så den købte jeg med det samme. Levering i uge 18, og vi glæder os.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.