Hurtig levering fra USA

Hver gang jeg køber noget fra USA, undrer jeg mig over den hurtige levering. Jeg købte min Mac Pro sent om aftenen d. 14 april. Og den kom i går 🙂

eBay har smart shipping progam (GSP). Sælger sender til Phitney Bowes, som så ompakker og sørger for moms, told osv. Herefter sender de pakken hjem til køberen.

Well, GLS kom med pakken klokken lort i går morges. Heldigvis var Sille ikke smuttet i skole endnu, så hun tog i mod. Jeg hørte ikke engang at det ringede på døren. Jeg havde godt nok en fornemmelse af, at den ville komme i går, men var langtfra sikker.
Jeg var jo en smule nysgerrig, så pakken blev pakket ud, da jeg havde fået øjne og lavet dagens første kop kaffe.

Da den er født med et AMD HD 5770 grafikkort, var jeg lidt lost mht. skærme. Så jeg valgte den nemme løsning, og tilslutte den til Simone´s TV på hendes værelse med et HDMI-kabel. Jeg lånte også lige hendes mus og tastatur fra hendes iMac 🙂
Den kom med en Frisk El Capitan, så jeg opdaterede til MacOS Sierra med det samme. Det tog lidt tid, da den trådløse forbindelse på tøsens værelse ikke er optimal.

Jeg fik hurtigt installeret de programmer jeg normalt bruger – MS Office, PhotoShop, Lightroom osv. Jeg havde naturligvis en kopi af min musik og billeder på min NAS. Det tog en krig, at overføre mit iTunes-bibliotek, men det virker. Så jeg besluttede mig for at vente med billederne der fylder 60 GB+.

Så i dag satte jeg maskinen op i stuen, så jeg kunne trække et netværkskabel til router´en.

Det tog ikke lang tid, at overføre billederne og LightRoom biblioteket. Maskinen kører fandeme godt. Men den mangler seriøst en hurtigere harddisk. OG et andet grafikkort, så den kan komme på plads med de to skærme. Desværre er der lidt lavvande i kassen efter køb af maskinen (9,5K), så resten må lige vente en uges tid. Tænker jeg køber hele møllen på en gang…

Så jeg må leve med Windows lidt endnu. Jeg skriver dette indlæg fra mit Z170 set-up. Indtil videre er jeg godt tilfreds med Pro´en. Den har lidt småskrammer, men det er nærmest umuligt at finde en uden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.