Projekt Windows ==> Mac

Det er et stykke tid siden jeg har givet lyd fra mig her, men jeg har haft travlt både med mit “rigtige” arbejde, og det jeg laver for hwt.dk.

Siden sidst har jeg fået testet et kabinet og to luftkølere. Jeg fik liv i Z170 systemet, da det kom i et andet kabinet, og det kører nu super godt. AM4 systemet er pakket ned i kasser.

Jeg fik ret hurtigt solgt mit Windows gear, og startede straks jagten på en brugt Mac Pro på eBay. Det tog et par dage, at finde en passende 2010 maskine med dual CPU. Jeg ville have basis modellen og selv opgradere

Maskinen står p.t. i Tyskland og er på vej med GLS. Regner med den kommer i næste uge. Mit eneste hængeparti, er min lenovo T450 laptop, som er til salg på dba.dk – mon ikke den snart ryger?

Ellers er planen at opgradere den “nye” Mac Pro sådan her:
2 x Xeon E5620 (QuadCore 2,4 GHz) > 2 x Xeon X5680 (Hex core 3,33 GHz)
20GB DDR3 ECC > 48GB DDR3 ECC
AMD HD 5770 > GTX 780

Den kommer med en 2TB mekanisk HDD, som jeg lader blive siddende. Nu hvor Apple ikke understøtter boot fra NVME SSD´er, er det sgu en smule svært at finde en hurtig M.2. SSD. Jeg ville egentlig gerne have en Samsung SM951 (igen), men de er ikke til at opdrive. I stedet har jeg set mig lun på en 480GB Kingston HyperX Predator. Lige meget hvad, så glæder jeg mig helt vildt. Jeg har allerede skærmene på plads. Jeg var faktisk blevet så glad for den AOC Pro-line Q2577PWQ, jeg købte sidste år, at jeg købte en mere. 25″ IPS 2560 x 1440 til en fornuftig pris. Og så er designet super.

Nedtællingen er i gang 🙂

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.