Nyt kamera???

Som du måske husker, så købte jeg et brugt Canon EOS 7D hus sidste sommer. Den interne flash virkede ikke, hvilket jeg godt kunne leve med, da jeg også købte en Speedlite 430EX.

Her var jeg så igen uheldig, da skoen var flækket. Det fik jeg så selv fikset efterfølgende, blot for at finde ud af, at skoen på 7D´en heller ikke virkede optimalt 🙁
Oven i det er der så lidt snavs i søgeren, eller noget i den stil. Det er ikke noget der kommer med på billeder, men det irriterer mig.

Set i bakspejlet, burde jeg nok have returneret det. Men jeg orkede ikke at skulle sende det til UK, og vente på at få pengene retur via PayPal.

Jeg er nu kommet der til, at jeg vil have et nyt. Og det skal ikke være brugt igen. Og er det ikke på tide at jeg får mig et Full Frame? Jeg ville selvfølgelig helst have et EOS 5D Mk iii, men det er alligevel for mange penge. I stedet har jeg set mig lun på den noget billigere EOS 6D, som ikke helt er i samme klasse. Men tæt nok på 🙂 Jeg har jo allerede et lækkert objektiv til den, i form at en EF 24-105 mm F4L IS USM.

Så jeg er så småt begyndt at spare sammen. Min ene datter fylder 18 i morgen, så der har været rigeligt at bruge penge på den sidste måneds tid.

Jeg har vendt idéen med en god bekendt, og han har sagt god for 6D. Og jeg tror da også det er noget jeg vil blive glad for.

Det ser ihf. ret lækkert ud 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.