Så er jeg ligesom igang.

Jeg er på vej over på Windows platformen. I sidste uge formaterede jeg min testmaskine, og den kører simpelthen super godt. Faktisk langt bedre (hurtigere) end den iMac jeg bruger til dagligt.

Jeg solgte min MacBook via Mac2Cash, så den er væk. Min iMac er sat til salg på dba, og jeg troede faktisk den røg i går aftes. Men det lader til at køberen har fået kolde fingre eller noget. Selvom jeg havde skrevet den skulle afhentes, kom det bag på ham 🙁 Men mon ikke der er en anden der springer til. Siden mandag eftermiddag har min annonce haft 150+ besøg.

Hvad så nu? Tja, jeg tænkte længe over hvilken laptop jeg ville have. Jeg var meget tæt på, at købe en HP Envy 13. Jeg lod mig vidst forblænde af designet og den høje opløsning på skærmen. Bevares, den ser blæret ud, men jeg var langt fra sikker på den ville være noget for mig. Jeg vendte det lige med konen, som sagde at det eneste rigtige for mig er “Den sorte med den røde knap i midten”….. Altså en ThinkPad.

Dén måtte jeg lige tænke lidt over. Jeg har altid været stor fan af Lenovo´s Thinkpad T-serie. Desværre er de voldsomt dyre fra nye. Det er der heldigvis råd for, så jeg begyndte at lede på eBay. Den sidste jeg havde var en T540P, og jeg ville ikke have en 15″ igen. Jeg er mere til 14″ 1600×900. Jeg fandt hurtigt ud af, at T540/450s var lige mig. Den sidste har den ene RAM klods loddet på, så den røg hurtigt ud af min søgning. Jeg fandt så en T450 i UK til en fornuftig pris. Selvfølgelig med UK tastatur, men det kan skiftes 🙂

Lenovo har heldigvis lyttet til deres brugere, så der er nu den rigtige kombination af touchpad/trackpoint/knapper som jeg er helt vild med.

Maskinen jeg har købt er en udstillingsmodel med garanti til maj 2018. Jeg regner med den kommer i næste uge.

Workstation? Det må vente til foråret. Vi har en datter der bliver 18 til februar, og jeg er sikker på det ikke bliver helt billigt. Ellers gør jeg som jeg plejer – køber lidt ind ad gangen. Jeg har besluttet mig for det skal være med en 6-core Intel CPU på et X99 bundkort.

Jeg har købt kabinettet. Her faldt valget på et Corsair Carbide Air 540. Jeg har haft lillebroderen, og det var jeg meget tilfreds med.

Mere følger.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.