“Rigtig” ac WiFi til Hackintosh

img_4885

Det WiFi-kort jeg købte til Hackintosh´en var bare for at få trådløst netværk til den. Når den rigtige maskine skal samles, skal der naturligvis den ægte vare i. Og jeg fandt et BroadCom BCM94360 kort på ebay. Prisen var 380 fra Kina, og jeg havde forberedt mig på en “dummebøde” fra Postnord. Men pakken kom som anbefalet post, så jeg skrev bare under og det var det – win-win.

Da jeg begyndte at lede efter sådan et kort, fandt jeg det ret hurtigt på osxwifi, men her ville prisen løbe op i over 1.000 dask!!!

img_4886

Jeg har lige testet kortet i Hacken. Ud med det gamle og i med det nye. Den koblede mig på netværket med det samme. Og bluetooth virkede også med det samme… Herligt. Det var nemlig den primære årsag til, at jeg købte kortet. Jeg skulle gerne kunne bruge mit Apple bluetooth keyboard og ditto mus.
Dét testede jeg naturligvis også, og her var der heller ikke nogen problemer. Også i BIOS´en virkede det perfekt 🙂

img_4887

Den sidste ting jeg lige tjekkede inden jeg hev kortet ud, og satte det gamle i, var hastigheden på forbindelsen. Jeg blev noget overrasket, da hastigheden faktisk var større end med en kablet forbindelse. Jeg tænker jeg helt dropper kablet, når den nye maskine engang bliver samlet.

skaermbillede-2016-10-28-10-57-34

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.