Canon Speedlite rep.

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få fikset min SpeedLite 430EX. Da jeg købte den (brugt) var selve foden knækket. Sælgeren gjorde mig opmærksom på det, og den virkede da fint, men selve flash´en sad lidt løst på min 7D.
Jeg fandt så en reservedel på ebay – den kostede kun 43,- kr og så lige en hund i fragt fra USA. Jeg lærte så at fragten også er en del af købsprisen, for Postnord, sendte lige en opkrævning på 180.- for ulejligheden med, med at åbne den lille konvolut, og skrive regningen 🙁

Jeg havde “Google´t” lidt inden, så det var lige til at gå til.

2016-10-15-13-55-17

Ud med de fire skruer, så man får adgang til indmaden.

2016-10-15-13-56-20

Der sidder så lige fire skruer mere, der skal ud, så selve foden kan tages af. Herefter var det bare at montere den nye, og samle den igen 🙂

2016-10-15-14-14-09

Det tog ca. 10 min., og jeg har nu en SpeedLite 430EX der sidder ordenligt fast. Timingen er perfekt, da jeg skal tage nogle indendørs billeder af montering af en ny køler i testmaskinen i morgen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.